onsdag 29 april 2009

Pang i bygg... menar ryggen

Pang sa det i ryggen härom dagen, fast lät mer som med en väsande viskning och sedan dess har jag haft sjukt ont (muskelsträckning eller disk?). Nu vet jag inte vad ta mig till. Lite lättare har det gått att gå i trappor idag så kanske behöver jag inte besöka kotknackaren. Återstår att se, svårt få tid.

Varmt så man nästan kvävs ute 22,8 i skuggan. Jag vet inte vad, men när det är så varmt mår jag inte bra nuförtiden. Det blir liksom för mycket med allt annat och vad gör jag - jo sitter och stickar på några ufos - ja inte går det att städa och inte räcker koncentrationen till att plugga, för varmt och för ont för trädgårdsarbete - återstår att sitta och maska med garn och magic loop.

9 kommentarer:

Eva i Halmstad sa...

Man får göra de bästa av eländet.
Må så gott de går.
Eva.

Maria sa...

Usch, ajajaj. Ryggont är inte alls kul. Hoppas du blir bättre snart! Men det är ju toppen att du i alla fall kan sitta och sticka - det är ju aldrig fel! =)
Okdå, jag ska försöka se det som att jag har kommit halvvägs på många projekt istället för att aldrig bli klar med något. Skratt!

Stickfantomen sa...

Tack för era snälla ord.
Fick tid hos kiropraktorn och var där igår. Det ömmar lite men finns hopp om livet och några ufos har nu bara trådfästning och blockning kvar.

vonnaponna sa...

Åhh, jag hoppas du är bättre i ryggen nu. Har bara haft ryggskott ett par gånger men det gjorde vidrigt ont.
Kram vonna

Garntrollet sa...

Åh, fy för ryggont! Hoppas att det går över snabbt!

Ang. ormar så fins det ganska många snokar utan kindfläckar. Däremot såg jag att ett säkert sätt att skilja dem åt (fast då måste man nog gå alltför nära...) är att snoken har runda pupiller och hugisen vertikala. Ormen vi mötte har supervertikala pupiller, ser verkligen ut som en reptil, när man förstorar upp bilden på den. Jag ryser fortfarande av att jag var så nära att kliva på den då den låg och solade på en klippa... hu...

Krya på dig!

Stickfantomen sa...

Vonna tack för omtanken & sympatien. Det finns hopp om livet om en bara lär sig tackla smärtorna rätt.

Garntrollet Tack! Se där, jag trodde att de gula fläckarna är legio för vår svenska snok, men en kan ju inte allt. Det du berättar om pupillerna är riktigt intressant. Men nån närmare ögonkontakt har jag ännu inte haft.
Var för många år sen med om att en lång fet svart orm skrämt ringlade iväg mellan mina fötter. Det hände då vi klev i land på en badholme i Finska Viken. Vet ej om det var snok eller svart huggis, hann inte syna skallen. En nervkittlande erfarenhet.

tant Maria sa...

Ojoj, hoppas du mår bättre igen! Du, vad fint hemlispaketet såg ut! Tror jag ska gå med i ett byte till hösten, fick sån inspiration av din bild!

Jennie sa...

Tack! för de fina Hemlis5paketen!

Monica Hansen sa...

Låter som ett klassiskt ryggskott. köp receptfria tabletter med diklofenak i på apoteket, de är bäst mot den typen av smärta så gör det inte så ont medan du blir bättre igen:)

Tack för din snällla kommentar hos mig. Grattis till att ha blivit en ickerökare!

jag slutade också röka 1999 och det är nog det bästa man kan göra för sig själv och hälsan. Att man går upp i vikt under första året är helt normalt men visst är det värt det. Nu kan du ta bort vikten med god mat:)