tisdag 24 februari 2009

Det var ett tag och lite till sen sist….

Och ja, vad kan jag säga annat än att tiden flyr - snabbare än blixten och prioriteringshögarna blir inte mindre, snarare tvärtom.

Sedan sist - hm det är cirkus ju en hel vecka som förflutit och vad var det nu som hände sist - jo jag skulle logga in på blogger och det ville sig inte alls. När jag väl kom in så funkade det inte att skriva. Teknikens under äro många och nu funderar jag lite på hur tillförlitliga är egentligen servrarna och funktionerna hos blogger? Enligt vad jag sett är jag inte ensam om att ha haft krångel. Jag fick ju i torsdags med posten några fina nystan och gott te (som jag dessvärre för förkyldig äddu inte kuddat smaka fullt ut) och när jag skulle publicera inlägg och bild så blev det till intet, fatta svärorden som flög omkring här. Lugnare nu så få se .... Inte de bästa verktyg här ur redigeringssynpunkt men, men en liten lagomstor bild.


Än en gång tack till min Garn&Te-vän VONNAPONNA Fick nästan hicka av överraskning när jag meddelades av avsändaren att nåt ytterligare ska komma med posten, jo det blir extra roligt att se vad mera som skall landa här avsänt från småländska höglandets vackra trakter.
Och inte att förglömma - en för jag har ju fått meddelande vem som nu är min hemlis-vän och sitter någonstans i vårt avlånga land och stickar samt lär sig spinna mellan varven - jo, jo har smygläst lite minsann. Ska bli riktigt kul att börja plocka ihop och skicka lite småspännande paket. Näh’ nu dags försöka komma till nån slags ro för morgondagen är ett enda långt pass som går i ett kör till natta igen. Panta rei -sticka med ro och varva lugnt.

2 kommentarer:

Paulina sa...

haha, om jag inte visste bättre skulle jag tro att jag var ditt "bortskämmningsoffer". men det är klart, finns ju fler som försöker lära sig spinna. Men det är ju så jädrans svårt och det finns ju inga bra guider någonstans. :(

Stickfantomen sa...

Sorry Paulina, inte du denna gången. Dock om ok med dig, kommer jag snart att köpa några fina stickmarkörer av dig.