torsdag 12 februari 2009

Inte riktigt som en ville eller trodde ... men kanske så här ......

... kommer det att funka nu då? Autodidakt nerdissa, härmed myntad självpåtagen titel, fick först streck i räkningen när jag skulle paketera garn och te etc. som ska skeppas till en mottagare ¨på Gotland.

Det inköpta läckert ceriseröda omslagspappret visade sig vara en genomskinlig folie, hrrrm-hrrm... Vaaa??? Snabbt upp i garderoben och kolla, nää bara julpapper... Vidare till nästa garderob där alla "bra att ha papper för decoupage" ligger och där fanns ett recyklat roligt prickigt presentpapper. Hm, måste prova! Mina tankar var inne på tyll och prickig taft - och jojo, fick ihop det till slut. Nu ser det nästan ut som paketet är inslaget i ett slags småfräckt prickigt lacktyg, ett lacktyg som bär tankarna till en anstrykning av distorsion i ett väl avvägt SRV-riff - jo, jo och ett enkelt snöre i passande blå färg ombundet, ligger färdigt för att strax åka ner i en jyffypåse och postas.

Nästa streck eller snubbeltråd, alltså förstå rätt nyss nämnda, hittar inte batterierna till kameran, pffft.... men jag hade inte haft nåt emot sådant paket själv ;-). Gubben kom nyss och berättar att de sitter i en annan gizmo, najs.

Och så det där med att länka i bilder där jag vill ha dem.... Ergo: en del kvar att lära.
Nu bär det iväg till posten ta-da.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Paketet har anlänt!!

Tack så hjärtligt för ett paket som värmde i flera omgångar! Först i brevlådan, ytterligare ett paket i påsen och sen många trevliga överraskningar vid öppnandet!!

1000 tack!!! / Maria L

Stickfantomen sa...

Jamen väl bekomme säger glada jag. Tack själv för ett helt underbart mejlsvar. U made my saturday!!!