fredag 20 mars 2009

Sen sist, en del ditt och datt

Nedräkningen till SiV har börjat på allvar och om en vecka sitter jag på en ö i Göteborgs skärgård och stickar, maskar, varvar och nystar, äter gott, mår prima, skrattar och krokar.

JAG HAR VUNNIT!!!!!!!!!!

Tack än en gång C De-sign!Vad då?

Jo, jo men det fina som visas
här intill på bilden.


Inte nog med det, fick en fin extrapresent som var en påse Mandel i choklad från Malmö chokladfabrik av min garn & tebytar vän i Sävsjö. Tack Vonnaponna! De var verkligen goda och dessvärre redan uppätna, så underbart gott med den extra touchen av kanel. Är säkert en chokoholist javisst!Bild lånad härifrån

Med i kuvertet ett otroligt harmoniskt och vackert kort tillsammans med chokladen. Ett fint kort med bl.a. den vackra blomman. Det är nåt magiskt med växter i olika ljus.

På tal om olika ljus så kan jag, vårdagjämningen till ära, berätta att jag hört årets första stare sitta och språka för sig själv och kolorerat kverulera över en vass nordvästlig vind uppe vid en skorsten, första gången idag. Säkert har den landat för ett tag sedan men jag har inte varit kry nog att vara ute så jag har missat ev. tidigare presentation.

Tillåter morgondagens väder så blir det lite röj i den existentialistiska trädgården, krokusar och annat syns blomma i rabatterna under ris och löv. Lär inte bli så mycket stickat heller för tentaläsning. Kanske lite i bilen på väg till en fett maffig föreställning längre norrut.
En dröm kommer att gå i uppfyllelse, har velat uppleva det live sedan jag första gången såg en föreställning på TV. Krupa-digger som jag är men detta är hett, tribal, kult - NIHON Whooo-haaah! Yamato - The Drummers of Japan

Avslutningsvis, för er som inte känner henne än men är lite nyfikna och inte räds läsa engelsk text, läs här om den gode Franklins väninna .
Ha det gott.

2 kommentarer:

vonnaponna sa...

Här kommer sanningen om den sena chokladleveransen. Jag glömde lägga in påsen i ditt garnpaket. Så kom en glupsk kväll när mina lystna ögon fick se påsen på köksbordet. Vips låg de rara mandlarna i min mage och vips tog det lite tid innan jag hade köpt en ny till dig.
Så kan det gå när inte minnet är som det ska ibland.
Ha det gott och kram från vonna

Stickfantomen sa...

Ja du Vonna, de tog fort slut här också. Fast glufsandet sträckte sig lite längre för rena rama njutningens skull. Ha det gott & Kram.